luni, 24 octombrie 2011

Perioada pernutelor

Nu este vorba o perioada anume cum ar fi anotimpul pernutelor, sau o sarbatoare in care toata lumea se bate cu perne sau face cadouri pernute decorative. La mine e perioada cand imi amenajez "cuibul" pentru viitorul membru de familie - Bebe Gruitza - si se manifesta prin a-mi umple dormitorul cu textile.  Bineinteles sa nu uit ca e perioada in care dorm pe trei perne pentru ca  nici o pozitie nu mai e comoda, nici pentru mine nici pentru micul locatar, insa ne intelegem noi si reusim sa prindem niste pui de somn pe noapte.

Nu am facut pernute pentru gravide chiar daca ma intrebam la un moment dat cat de folositoare sunt ( alea mari  in forma de C ). Nu am incercat si nu le contest utilitatea. La fel patisem si cu mingea de travaliu, nu intelegeam la ce e buna pana nu am incercat-o la o buna prietena. Recunosc ca spatelui meu suferind i s-a parut divina mingea de cauciuc.

Revenind la ale noastre, vreau sa spun ca in postarea de fata voi prezenta creatii de inspiratie proprie. M-am lasat dusa de val si a iesit ce vedeti in continuare.

la primul exemplar am folosit o incretitura pe matierial, model invatat de mic copil, de la mine din sat.



Mai jos am facut ceva mai simplist, sa vad ce iese. A fost mai mult un experiment. Este vorba de perna pe care o tin noapte sub burtica atunci cand ma mut de pe o parte pe alta. Mai nou botezata "perna lui Bebe". Cam asa arata dimineata. 






Si ultimele, dar nu cele din urma - pernutele"comuniste", din cauza combinatiei de culori.
Personal imi aduc aminte de Craciun.






Ma intorc la treaba. Vedem ce saptamana productiva ne asteapta !!!




4 comentarii:

  1. Pernutele comuniste chiar arata foarte interesant :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte draguta perna lui Bebe si mai ales foarte utila !!!Se pare ca o folositi la comun (si tu si bebele),iar despre pernele comuniste ce sa spun...adevarate opere de arta.
    Imbratisari,

    Irina

    RăspundețiȘtergere

 
home made design - Blogger Templates, - by Templates para novo blogger Displayed on lasik Singapore eye clinic.